od el.Kablo Št Jan 21, 2010 12:20 pm
No... Takže takto...
Čakal som z odpoveďou na tento dotaz kým nebudem mať viac informácií, aby som tu neprezentoval len moje dohady a nepodložené fakty. Môžem sa vám teda s hrdosťou pochváliť: VOZIL SOM SA NA ŇOM. JE to nádhera... Jazda je veľmi príjemná, v pravých zátačkách sedí ako pribitý (asi raz tak dobre ako Retro), o ľavých nehovoriac. Možno by to chcelo trošku lepšie obutie na predok a spevniť nad blatníkom prednú vidlu, ale verím tomu že kým príde do sériovej výroby, tak sa tomu ešte povenujú. Čo sa týka posedu, je to chopper a teda poloha mierne "ukrižovaný". Riadidlá síce sú označené ako turistické, ale vzhľadom na ich šírku a na polohu sedadla, vám (alebo aspoň mne) nedovolia sedieť v turistickej, teda vspriamenej polohe. Motor ani prevodovka niesu nijako odlišné od ostatných modelov, čiže určite tam nenajdete viac ako 40 koníkov. Akcelerácia je však aj napriek tomu veľmi slušná, ale to bude mať zrejme na svedomí celková hmotnosť. Dvojica kotúčov, ktoré sa starajú o zabrzdenie Wolfa pracuje veľmi dobre. Nemal som síce možnosť, vyskúšať ho ako sa bude chovať plne nabalený, ale absenciu brzdy na sajdke som nijako nepociťoval. Skôr naopak. Bol som veľmi milo prekvapený účinnosťou a citlivosťou zadnej kotúčovej brzdy z veľmi dobrým dávkovaním.
Keď by som to mal celé zhodnotiť, tak Wolf-sidecar je jeden nádherný skvelo ovládateľný stroj. Keby že sa rozhodujem pri kúpe nového Uralu, bol by určite na prvom mieste.
Ale keďže moje cesty nie sú iba po fajnových asfaltkách, ostanem asi verný Sportsmanu 2WD...
a čo keď mi silno treba 2 ???
ách jaj...
★DOBRÝ-LEPŠÍ-SOVIETSKY★